yangın kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yaşamsal önem nâkil bu mevzuda kapı arayan müşterilar bozuk kapı sattığını argüman eden kişilerle karşılaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede yetersiz olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli doğal gazın yayılmasına da ket olamayacaktır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın muayyen bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Binalarda sınırlı standartlarda önem alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yatay yer ve ilhak elemanlarının oluşturduğu şekil Z harfine benzediği derunin "Z Tipi Yangın Merdiveni" olarak adlandırılmaktadır. Z tipi yangın merdiveni özellikleri zirdaki gibidir.

Yangın bapsı nedir ve ne ustalıke yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini çıkarmak sinein kullanılan bir kapıdır.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilgili her detaya değindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın yangın kapısı merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve muhit şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Müstacel çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra saye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha çok uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın kapıları herhangi bir pres yahut hane sahibi bağırsakin harika bir yatırımdır çünkü çok yaraşıklı maliyetlidirler; tatminkâr korumaya sahip olmanın ne derece önemli bulunduğunu anlamanız muhtevain binanızın yangın müdafaasının sıfır başüstüneğu bir numara bir örnek yeterlidir!

Göreceksiniz ki bu nokta yüksek nitelikli yangın kapılarını en elverişli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın resen kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem kapının kesifı hummalıya kapanmasını sağlamaktır.

Report this wiki page